Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persbijeenkomst: Introductie nieuwe Thaise ambassadeur

Datum nieuwsfeit: 06-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

UITNODIGING INTRODUCTIE NIEUWE THAISE AMBASSADEUR

Recentelijk is Z.E. Vasin Teeravechyan officieel geïnstalleerd als de nieuwe Ambassadeur van Thailand in Nederland.

Het bestuur van de Netherlands-Thai Chamber of Commerce (NTCC) en Ballast Nedam International (BNI) hebben daartoe een bijeenkomst georganiseerd met als doel Z.E. Vasin Teeravechyan bij het Nederlandse bedrijfsleven te introduceren. U bent van harte welkom om deze bijeenkomst bij te wonen.

Naast een introductie van de Ambassadeur zal een lid van de Raad van Bestuur van BNI een toelichting geven over een groot project dat zij recentelijk in Thailand hebben opgestart. De bijeenkomst wordt afgesloten met een informele borrel.

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag, 6 juni a.s. van 16:00 - 18:00 op het hoofdkantoor van BNI, Laan van Kronenburg 2, Amstelveen.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met het NTCC, p/a Asia House, Strawinskylaan 15, Amsterdam, tel: 020 -676 66 86, fax: 020 - 673 78 01, e-mail: (asia.house@wxs.nl). Contactpersoon is de heer J. Meurs. U kunt gebruik maken van bijgevoegd antwoordformulier om u aan te melden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie