Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

3Com introduceert nieuw Europees channel-programma

Datum nieuwsfeit: 06-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

3Com introduceert nieuw Europees channel-programma
Maarssen / Brussel, 6 juni 2000 =BE 3Com introduceert "Focus", een nieuw programma voor channel partners in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. De opzet van "Focus" weerspiegelt het nieuwe bedrijfsmodel van 3Com met betrekking tot haar channel-strategie. "Focus" omvat een reeks unieke tools en ondersteuningsmiddelen om channel partners in nauwe samenwerking met 3Com te helpen toonaangevende connectiviteit-oplossingen aan te bieden voor kleine en middelgrote bedrijven en grote bedrijfslocaties tot 2500 gebruikers.
Het nieuwe channel-programma bestaat uit zeven hoofdcomponenten: een nieuw channel-model, callcenters, e-tools, een incentive-programma, een inruilprogramma, trainings- en opleidingsinitiatieven en een doorlopend communicatieprogramma. ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie