Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Start uitbreiding kinderdagopvang Ede in oktober 2000

Datum nieuwsfeit: 06-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Start uitbreiding kinderdagopvang in oktober 2000

Aanbieders van kinderdagopvang kunnen in oktober 2000 een offerte indienen voor het realiseren van opvangplaatsen kinderdagopvang.

Op donderdag 11 mei 2000 heeft de gemeenteraad van Ede het beleidskader voor de aanbesteding van 270 opvangplaatsen vastgesteld. In het raadsvoorstel is onder meer een capaciteitsplan opgenomen, dat voorziet in aanbesteding in Bennekom, Lunteren en Ede.

Bekendmaking

De bekendmaking van de aanbesteding zal - naar verwachting - in oktober 2000 in diverse landelijke dagbladen, een regionaal blad, een lokale krant en een vaktijdschrift plaatsvinden. U wordt daarover nader geïnformeerd. De offertes moeten 52 kalenderdagen na de publicatie ontvangen zijn.

Informatie

Instellingen die overwegen een offerte uit te brengen, kunnen ter voorbereiding o.a. bij onderstaande adressen informatie inwinnen:


- de Stichting Waarborgfonds Kinderopvang, Vestdijk 9, 5611 CA Eindhoven, tel. (040) 232 97 40, biedt o.a. ondersteuning bij het opstellen van een onderneminsplan;


- bij Buitenhek Management & Consult is verschenen Aanbesteding van kinderopvang door gemeenten. Een praktische handleiding voor kinderopvangorganisaties.Utrecht, januari 2000. Voor informatie: telefoonnummer
( 030) 280 12 99


- de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG), verstrekt via de website www.vngkinderopvang.nl (kinderopvang in de praktijk) informatie over aanbesteding in de kinderdagopvang.

Voor vragen over de procedure van de aanbesteding kunt u terecht bij de afdeling Onderwijs en Welzijn, tel. (0318) 68 01 06 (maandag t/m woensdag).Ede, 7 juni 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie