Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Strategische samenwerking vdBJ/Communicatie groep en Bit-IC

Datum nieuwsfeit: 06-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
persbericht

STRATEGISCHE SAMENWERKING
vdBJ/COMMUNICATIE GROEP EN BIT-IC

Bloemendaal, 5 juni 2000 - vdBJ/Communicatie Groep (Bloemendaal) en Bit-IC (Capelle a/d IJssel) gaan per 1 juni intensiever samenwerken. Hiertoe is besloten na gezamenlijke realisatie van een aantal succesvolle internet- en intranetprojecten. De krachtenbundeling is gericht op bedrijven die ICT willen inzetten bij hun (marketing)communicatie. Bit-IC ontwerpt en levert hiervoor de interactieve applicaties, vdBJ/Communicatie Groep de strategie en de content.

De snel groeiende markt van e-business biedt volgens de directies van beide bedrijven aantrekkelijke nieuwe perspectieven. De combinatie van enerzijds communicatiestrategie en content, en anderzijds het ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie