Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost

Datum nieuwsfeit: 06-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 6-06-2000 1e Persbericht 6juni2000

Politieberichten

Eindhoven: Bedreiging
Aan de Stratumsedijk is maandag om 23.20 uur een 31-jarige man uit Roermond aangehouden. De verdachte had daar een man met een mes bedreigd. Het wapen is in beslag genomen en de man is voor onderzoek ingesloten.

Eindhoven: Baldadig
Maandagavond zijn drie Eindhovense jongens, één 13-jarige en twee 15-jarige jongens, rond 19.45 uur aangehouden, nadat bij een winkel aan de Wijnpeerstraat een vuurtje was gestookt. Na een gesprek op het bureau zijn de jongens naar huis gestuurd.

Eindhoven: Diefstal auto
Van de St. Josephlaan is maandag tussen 17.30 en 18.00 uur een rode Opel Kadett, kenteken YK-83-NL, gestolen. Van de Bokt verdween tussen 18.05 en 20.30 uur een witte Opel Kadett, kenteken ZB-21-NL.
Helmond: Inbraak in woningen
In de nacht van maandag op dinsdag is aan de Statenlaan in drie woningen ingebroken. Uit de drie woningen zijn nagenoeg alle duurdere mengkranen verdwenen. Ook keukenapparatuur, waaronder afzuigkappen en vaatwassers, zijn gestolen. Bij een inbraak in een woning aan de Burgemeester Krollaan is keukenapparatuur verdwenen. De voordeur van de woning was opengebroken.

Veldhoven: Diefstal uit woning
Uit een woning aan de Sirius is maandag rond 22.30 uur een portemonnee met fl. 200,- en pasjes verdwenen. De bewoners waren op dat moment op de bovenverdieping. Vermoedelijk is men via de achterdeur ingeslopen.
Waalre: Diefstal uit woning
Uit een woning aan de Mastboslaan is maandag aardewerk verdwenen. Bij thuiskomst zag de bewoner dat het bovenlicht van de achterdeur was opengebroken.

Waalre: Rood licht
Aan de Voorbeeklaan zijn dinsdagmorgen tussen 7.35 en 8.30 uur zes weggebruikers bekeurd voor het rijden door rood licht. Dit was op de kruising Voorbeeklaan / Eindhovenseweg / Burgemeester Mollaan.
Bladel: Aanrijding
Aan de Mr van Hasseltweg is dinsdagmorgen rond 8.15 uur een 20-jarige automobilist uit Reusel met zijn auto tegen een aantal bomen gereden. Hij had zijn auto niet voortdurend onder controle, kwam tegen een boom aan de rechterzijde van de weg en raakte vervolgens nog drie andere bomen. De automobilist is nagenoeg ongedeerd, de auto is total loss.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie