Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Unilever en Bestfoods ondertekenen fusie-overeenkomst

Datum nieuwsfeit: 06-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Unilever

Unilever en Bestfoods ondertekenen definitieve fusie-overeenkomst voor de acquisitie van Bestfoods voor US$73 per aandeel

06 juni 2000

Unilever en Bestfoods ondertekenen definitieve fusie-overeenkomst voor de acquisitie van Bestfoods voor US$73 per aandeel. Creëert krachtig wereldwijd concern op het gebied van voedingsmiddelen en consumentenproducten. Transactie ter waarde van US$ 24,3 miljard.

Rotterdam, 6 juni. - Unilever en Bestfoods hebben vandaag een definitieve fusie-overeenkomst ondertekend. Volgens deze overeenkomst verwerft Unilever alle uitstaande aandelen Bestfoods voor US$ 73 per aandeel in contanten. Gebaseerd op het aantal aandelen Bestfoods, op volledig verwaterde basis, bedraagt de totale waarde van de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie