Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost

Datum nieuwsfeit: 06-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 6-06-2000 2e Persbericht 6 juni 2000

Politieberichten

Eindhoven: Roodlichtcontrole
Dinsdag is op de Geldropseweg, Hugo van der Goeslaan en de Gabriel Metsulaan roodlicht-controle gehouden. 9 bestuurders kregen een proces-verbaal voor het negeren van het roodlicht. 4 automobilisten kregen een bekeuring omdat zij een andere richting volgden dan het voorsorteervak aangaf.

Helmond: Diefstal portemonnee
Dinsdagmiddag omstreeks 13.10 uur is een 57- jarige vrouw uit Helmond van haar portemonnee beroofd. Zij was aan het winkelen in een winkel aan de Markt. Toen zij haar portemonnee wilde pakken, bemerkte ze dat deze verdwenen was. Direct daarop zag ze haar portemonnee in een rek liggen. Het geld was verdwenen.

Oirschot: Inbraak in woning
Tussen maandagavond 22.30 uur en dinsdagmorgen 7.00 uur is er ingebroken in een woning aan de Kortenaarlaan. Onbekend hoe men de woning is binnengedrongen. Uit de woning is een pasje en geld weggenomen.

Asten: Diefstal auto
Tussen maandagavond 22.15 uur en dinsdagmorgen 3.15 uur is er vanaf de Kruiskensweg een rode personenauto Volkswagen Golf weggenomen. Omstreeks 3.15 uur werd de auto, gedeeltelijk gestript, aangetroffen op de Smientweg.

Bakel: Brand in woning
Dinsdagmorgen omstreeks 5.00 uur bemerkte de 42- jarige bewoner van een woning aan het Nuijeneind, dat zijn woonkamer in brand stond. Hij kon de brand zelf blussen. Het slachtoffer moest voor behandeling van ademhalingsklachten naar het Elkerliekziekenhuis. De woonka-mer brandde gedeeltelijk uit. De politie stelt een onderzoek in.
Bergeijk: Verkeerscontrole
Dinsdagmorgen tussen 11.15 uur en 12.30 uur is er een verkeerscontrole gehouden op de Broekstraat. 6 bestuurders kregen een proces-verbaal. 4 voor het rijden zonder autogordel, 1 bromfietser voor het rijden zonder helm en 1 voor het niet kunnen tonen van de vereiste papieren.
Steensel: Verkeerscontrole
Dinsdagmorgen tussen 9.30 uur en 11.00 uur is er een verkeerscontrole gehouden op de Eindhovenseweg. 3 automobilisten reden zonder autogordel, 1 bromfietser droeg geen helm, 1 automobilist reed zonder geldig rijbewijs en 1 auto was niet APK gekeurd. Zij kregen een proces-verbaal.

Nuenen: Snelheidscontrole
Dinsdagmorgen tussen 7.30 uur en 9.30 uur is op de Geldropsedijk ter hoogte van de fietsoversteekplaats Wettenseind een snelheidscontrole gehouden. 805 voertuigen zijn gecontroleerd. 122 reden sneller dan 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 96 km/u.

Vessem: Autogordelcontrole
Dinsdagmiddag is op de Stroomkesberg een autogordelcontrole gehouden. 7 automobilisten kregen een proces-verbaal, omdat zij geen autogordel droegen.

Eersel: Diefstal vogels
Tussen maandagmorgen 10.30 uur en dinsdagmiddag 13.00 uur zijn er uit een voliere aan de Hoolstraat 24 vogels weggenomen. Toegang tot de voliere, gelegen aan de achterzijde van de woning, werd verkregen middels de tuin.

Soerendonk: Brand in caravan
Dinsdagmiddag omstreeks 14.05 uur brandde een caravan aan de Branten gedeeltelijk uit. De 47- jarige eigenaar uit Soerendonk bluste de brand. Hij sloeg daartoe een ruit stuk en verwondde daarbij zijn hand. Hij moest voor behandeling naar het St. Annaziekenhuis. Oorzaak van de brand onbekend. De inboedel van de caravan ging verloren.
Nuenen: Snelheidscontrole
Dinsdag tussen 11.30 uur en 14.00 uur is er een snelheidscontrole gehouden op de Nuenenseweg. Van de 601 gecontroleerde voertuigen reden er 80 sneller dan 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 73 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie