Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Fascinerende rondrit door Capelle aan den IJssel

Datum nieuwsfeit: 07-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel


Fascinerende rondrit door Capelle aan den IJssel

Onder begeleiding van een ervaren gids geniet u in een luxe touringcar van de mooiste bezienswaardigheden en de historische plekjes van Capelle aan den IJssel. De prijs van de rondrit is 7,50. De rondrit duurt 1½ uur. Om 10.30 uur vertrekt de bus vanaf het gemeentehuis en brengt u rond 12.00 uur weer terug. De eerstvolgende rondrit vindt plaats op woensdag 7 juni 2000.

Bent u geïnteresseerd in deze rondrit, meldt u zich dan tijdig aan bij de medewerkers van het Informatiecentrum. Wij verzoeken u zich op de dag van de rondrit rond 10.00 uur te melden bij het Informatiecentrum. Voor vertrek kunt u in de foyer een kopje koffie of thee drinken en geeft de gids een korte introductie over de rondrit. Het Informatiecentrum is open op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. U kunt zich telefonisch voor de rondrit aanmelden via telefoonnummer 010-2848484. Langs komen mag natuurlijk ook.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie