Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Start onderzoek dienstverlening Belastingen Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 07-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Start onderzoek dienstverlening Belastingen

De afdeling Belastingen van de gemeente Zoetermeer is verantwoordelijk voor de jaarlijkse belastingaanslagen. Ze heeft daardoor te maken met alle Zoetermeerse huishoudens. Niet alleen schriftelijk maar ook telefonisch en persoonlijk aan de balie. De afdeling Belastingen wil graag weten hoe de belastingplichtigen haar schriftelijke, telefonische en persoonlijke dienstverlening ervaren. Ze heeft daartoe de afdeling Onderzoek en Statistiek van de gemeente Zoetermeer gevraagd een onderzoek in te stellen onder de belastingplichtigen. Door middel van dit onderzoek (enquête) moet duidelijk worden hoe de afdeling Belastingen haar dienstverlening (in schriftelijke, telefonische en persoonlijke contacten) kan optimaliseren.

Voor het onderzoek zijn in totaal 2000 huishoudens geselecteerd uit het woningenbestand van de gemeente Zoetermeer. Deze zijn volstrekt willekeurig gekozen. Tussen 7 en 28 juni 2000 kunnen deze huishoudens namens de gemeente Zoetermeer een koerier aan de deur verwachten die een korte vragenlijst komt overhandigen. Betrokkenen hebben hierover inmiddels een brief ontvangen. De vragenlijst bevat onder andere vragen over de leesbaarheid van de folders en belastingaanslagen, de telefonische bereikbaarheid van de afdeling, maar ook vragen over de wijze waarop men door de medewerkers van deze afdeling te woord is gestaan.

De resultaten van het onderzoek zullen naar verwachting in augustus 2000 bekend zijn.Gemeente Zoetermeer © June 2000

Last update: 6 June 2000 (10:59)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie