Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

TM@B: General DataComm brengt NexEra en Mac 500-systemen

Datum nieuwsfeit: 07-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Vincent Di Filippantonio is dinsdagochtend 6 juni en donderdag 8 juni op de beurs TM@B in de Brussel Expo in stand 5243 (Tein Telecom) beschikbaar voor een toelichting op de nieuwe ATM-producten, het nieuwe VAR-kanaal voor de verkoop en ondersteuning, alsmede de achterliggende marktontwikkelingen. Voor een afspraak gelieve contact op te nemen met CSI - Dick de Bruijn, 0516 - 433 666, dick@csi.nl.

PERSBERICHT

Beurs TM@B Hall 5, Stand 5243 (Tein Telecom)

TM@B : General DataComm kondigt nieuwe Nexera"- en Mac 500-systemen aan

Tein Telecom zorgt voor Verkoop en Technische Ondersteuning

Brussel, 31 mei 2000 - GENERAL DATACOMM INDUSTRIES, leider op het gebied van ATM-technologie, kondigt twee nieuwe producten aan. Het betreft de NEXERA" PACKET VOICE GATEWAY en de MAC 500. Benelux-partner TEIN TELECOM zorgt via zijn afdeling Access Network voor de vercommercialisering en de technische ondersteuning van deze producten.

GDC wil via een optimale inzet van de telecommunicatie-infrastructuur en door de implementatie van deze nieuwe multifunctionele systemen zijn voorsprong handhaven. Op TM@B laten wij zien hoe dankzij NEXERA" en MAC 500 de integratie van geluid, gegevens en beelden werkelijkheid wordt, aldus Vincent Di Filippantonio, directeur Benelux en Zuid-Europa. Vandaag de dag beschikken wij trouwens zowel op wereldvlak als, meer specifiek, op Europees vlak, over een aantal voorbeelden van operationele ATM-netwerken. Wij zijn er ons perfect van bewust dat productiviteit en rationaliteit absolute vereisten zijn op een telecommunicatiemarkt waar de concurrentie allesoverheersend is.

NEXERA"
Dankzij de nieuwe generatie NexEra" Voice Gateway-schakelaars beschikken systeembe–heerders over een betrouwbare oplossing voor hun zwaarbelaste poorten, een oplossing die perfect inspeelt op de snelgroeiende, gecombineerde en snelle stroom van gegevens, geluid en beeld. Deze nieuwe systemen, die sterk concurreren met het bestaande aanbod, maken een onder–scheid tussen de verschillende types van dataverkeer - ATM, IP, Frame Relay, telefoon–verkeer - en zorgen voor een real-time convergentie ervan, met behoud van de ver–eiste kwaliteit. Op die manier maakt NexEra" een gemoduleerd en kostenvoordelig beheer van verkeer via de nieuwe digitale netwerken mogelijk.
56% van het verkeer verloopt via ATM-netwerken. Er is een sterk toenemende vraag naar inter–ac–tieve en multimedia-toepassingen en naar toepassingen over IP-netwerken waarbij elk type toepassing zijn eigen kenmerken en eisen heeft. Hierdoor zullen de gebrui–kers  netwerkaan–bieders, privé-ondernemingen en eindgebruikers steeds hogere eisen stellen inzake capaciteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid, snelheid, end-to-end netwerkkwaliteit.
MAC 500
Met zijn kwalitatief hoogstaande toegangsconcentrator voor ATM-netwerken is de MAC 500 uiterst geschikt voor de ondersteuning van veeleisende videotoepassingen. Door een video–coderingstechnologie van het MPEG-2-type te combineren met Ethernetinterfaces tegen 10/100 Mbps  ethernet zorgt voor een toegangsondersteuning tot het internet of tot elke an–dere op IP-technologie gebaseerde toepassing - biedt de MAC 500 binnen één en dezelfde architectuur een kostenvoordelige oplossing aan die gemakkelijk kan worden uitgebreid.
De MAC 500 leidt tot innovatie op het vlak van medische beeldtechnieken, van telebewaking  o.a. de bewaking van grote steden  van opleidingen op afstand en van interactieve videoconferenties. In tegenstelling tot de traditionele benadering waarbij beelden parallel lopen met geluid en gegevens, maakt de MAC 500 gebruik van een technologie waarbij de verschillende multimediacomponenten in één enkel netwerk worden opgenomen. Voor de kwalitatief hoogstaande real-timetoepassingen wordt een beroep gedaan op de MPEG2-standaard. Het geavanceerde MAC 500-systeem beschikt over een modulaire architectuur die mee evolueert met de behoeften van de klant.

De MAC 500 kreeg de prijs Product van het Jaar 1999 en werd door het tijdschrift Communications Solutions bekroond met de Next Generation Networking Award. Hij kreeg een onderscheiding van de ingenieurs van de TMC-laboratoria en, ontving, onlang nog, van Frost & Sullivan, een internationaal consultancybureau gespecialiseerd in marketing, de 2000 Market Engineering Award for Technology Innovation.

GENERAL DATACOMM
GDC (www.gdc.com) ontwikkelt multifunctionele communicatiesystemen voor publieke en privé-ATM-netwerken. De Groep - gevestigd in Middlebury (CT,USA) - besteedt meer dan 20% van haar budget aan onderzoek en ontwikkeling. Ze houdt zich vooral bezig met de ontwikkeling van IP/ATM-verbindingen en met onderzoek naar optimale convergentie van gegevens, geluid (VToA) en beelden binnen één end-to-end netwerk. Op die manier speelt ze, ongeacht de grootte en de omgeving, in op de nieuwe vraag naar gebruiksgemak, doeltreffendheid en efficiency van nationale en internationale netwerkaanbieders en corporate gebruikers. GDC heeft vestigingen in Noord-Amerika, Afrika, Azië, het Midden-Oosten en heel Europa.
De Groep verdeelt zijn activiteiten over drie sectoren:
- Broadband Systems Division (BSD): ontwikkelt en produceert multifunctionele ATM-oplossingen voor publieke netwerkaanbieders en bedrijfsnetwerken. De APEX-schakelaars worden gebruikt in tal van overheidsnetwerken. NEXERA"en MAC 500, de laatste GDC-nieuwkomers, effenen de weg voor nieuwe mogelijkheden.
- Network Access Division (NAD): ontwikkelt en produceert toegangsoplossingen voor xDSL en Frame Relay. De afdeling heeft een leidinggevende positie op de markten van de netwerkleveranciers, eindgebruikers en overheid.
- Vital Network Services Inc (VNS) is een GDC-dochteronderneming voor geïntegreerde dienstverlening: de onderneming zorgt, met betrekking tot de producten van de verschillende fabrikanten, voor een unieke dienstverlening aan de klanten van de Groep.
GENERAL DATACOMM BENELUX
De centrale vestiging van General DataComm Benelux en Zuid-Europa bevindt zich in Brussel. De voornaamste opdracht omvat verdere uitbreiding van de markt van telecommunicatiebeheerders via betrouwbare partners als TEIN TELECOM in België, LUCENT TECHNOLOGIES in Nederland, ERICSSON in Italië. GDC gebruikt hiervoor oplossingen gebaseerd op de NEXERA" en de MAC 500. Door onderscheid te maken tussen de verschillende types Internetverkeer en een beroep te doen op de MTS-technologie (Multitier Traffic Shaping), maken deze oplossingen een combinatie van geluids- (AAL2 en compressie) en IP-verkeer mogelijk. De beheerder kan eveneens binnen dezelfde netwerkinfrastructuur MPEG2-videoverkeer toevoegen. Dankzij de groeiende GDC-activiteiten in de Benelux en de Zuiderse landen, verstevigt de onderneming zijn lokale aanwezigheid en is er een nieuwe vestiging geopend in Rome. Weldra volgt een andere in Madrid.
TEIN TELECOM
TEIN TELECOM is leider inzake integratie van telecomsystemen en netwerken in de Benelux. Het bedrijf biedt naast netwerkoplossingen voor telecomoperatoren en telecomsystemen voor financiële instellingen en telefoon–centra, tevens gespecialiseerde diensten, waaronder netwerkconsultancy en -design, projectbeheer, installatie en onderhoud, opleiding en after-sales services. De onderneming werkt vanuit TEIN TELECOM NV/SA in België en Luxemburg en TEIN TELECOM BV te Amsterdam in Nederland.
Contacten
General Datacomm - Vincent Di Filippantonio Tein Telecom NV - Filip Vanparijs Regional Director Benelux & Southern Europe Sales & Marketing Director Tel. 0032 - 2 - 529 58 48 Tel. 0032 - 2 - 240 64 64 vincent.difilippantonio@gdc.com general@teintelecom.be
Persrelaties
Dick de Bruijn - CSI Public Relations, Rotterdam, dick@csi.nl +31 10 461 2769 (doorkiesnummer +31 516 433 666)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...

Senioren krijgen valpreventie aan huis
Beweegcoach Steven Schildmeijer geeft ouderen in de regio Haaglanden wekelijks les in valpreventie aan huis. Dit om op een laagdrempelige...

Reisgids van alle 7.500 Nederlandse plaatsen nu in één app
Reisgidsen over Nederland gaan altijd over de bekende 2.500 steden en dorpen. Maar ons land heeft nóg 5.000 woonplaatsen, die...

Grote verschillen in Europese premies autoverzekeringen
Premies van autoverzekeringen blijven stijgen. Soms zelfs met 20 procent. Klachteninstituut Kifid vindt dit te ver gaan. Het instituut pleit...

Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren
Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren KYOTO, Japan & CAEN, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- Murata Manufacturing Co., Ltd. (TOKYO:6981) (ISIN:JP3914400001)...

Geelvinck Festival: fortepiano’s met karakter – muziek met een verhaal
De 6e editie van het Geelvinck Fortepiano Festival is met ruim 45 kamermuziekconcerten van barok tot nieuwe composities internationaal het...

Erik Akerboom, Hoofd Nederlandse Politie, geeft keynote op HostingCon
Penton’s HostingCon maakt bekend dat de hoofdcommissaris van de Nederlandse politie, de heer Erik Akerboom, op 12 oktober keynote spreker...

BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in Kezzler
BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in toonaangevend serialisatiebedrijf Kezzler Oslo, Noorwegen-(BUSINESS WIRE)- Kezzler AS, een leider op het gebied van...