Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Lijst van Kamervragen begroting hcvs en kab kon (II)

Datum nieuwsfeit: 07-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Tweede Kamer der Staten Generaal

lijst van vragen begroting hcvs en kab kon (II)
Gemaakt: 7-6-2000 tijd: 11:31


27126 Wijziging van de begroting van de uitgaven en de ontvangsten van de Hoge Colleges van Staat en Kabinet der Koningin (II) voor het jaar
2000 (wijziging samenhangende met de voorjaarsnota)
Verslag houdende een lijst van vragen en ...........

Vastgesteld

De vaste commissie voor Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, belast met het voorbereidend onderzoek van dit voorstel van wet, heeft de eer in de vorm van een lijst van vragen verslag uit te brengen. De door de regering gegeven .......... zijn hierbij afgedrukt.


1.

Kan u nader specificeren waarop het bedrag van 10 miljoen gulden voorbereidingskosten invoering Hoger Beroep in Vreemdelingenzaken is gebaseerd? (blz. 8)


2.

Waarom heeft de Europese aanbestedingstraject voor de automatisering van de Algemene Rekenkamer zolang geduurd? (blz. 9)


3.

Wat behelzen de voorstellen van de Kanselier en Voorzitter van het Kapittel voor de civiele orden voor de aanpassing van de organisatie en de formatie van de Kanselarij? Wat zijn de redenen voor de reorganisatievoorstellen? (blz. 10)

De voorzitter van de commissie,

De Cloe

De griffier van de commissie,

Coenen

Tweede Kamer der Staten Generaal

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie