Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuw virus stuurt SMS berichten naar GSM telefoons

Datum nieuwsfeit: 07-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nieuw virus VBS/Timofonica stuurt SMS berichten naar GSM telefoons

ESPOO, Finland, 6 juni 2000 - F-Secure Corporation (HEX: FSC], een van de meest toonaangevende aanbieders van informatie-beveiligingsproducten, waarschuwt e-mailgebruikers voor een nieuwe e-mail kettingbrief: de VBS/Timofonica worm. Deze worm vertoont een grote gelijkenis met de LoveLetter worm die in mei de wereld rondging. Deze nieuwe worm verstuurt echter SMS berichten naar willekeurige GSM telefoons. F-Secure Anti-Virus detecteert en cleant het virus met de laatste update die beschikbaar is via www.F-Secure.com.

VBS/Timofonica werkt onder de Windows besturingssystemen en heeft Microsoft Outlook nodig om zichzelf via e-mail te verspreiden zoals ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie