Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Uden

Datum nieuwsfeit: 07-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Uden 7-06-2000
Persbericht district De Leijgraaf

AANHOUDING TWEE VERDACHTEN OP HETERDAAD De politie heeft woensdagmorgen twee mannen op heterdaad aangehouden bij een inbraak in een winkelpand aan de Marktstraat in Uden. De mannen, 39 en 42 jaar oud, afkomstig uit Doboj en Brussel zijn ingesloten en in verzekering gesteld. De politie kreeg rond 02.00 uur de melding dat een getuige twee mannen overlopen had bij het betreffende pand. Zij probeerden in te breken en sloegen op de vlucht toen zij de getuige zagen. Het pand bleek nog afgesloten te zijn. Later in de nacht, rond 04.15 uur, nam de politie nogmaals poolshoogte bij het pand en constateerde dat de deur nu wel opengebroken was. De agenten troffen in de zaak twee mannen aan die al enkele spullen uit de winkel klaar hadden staan om mee te nemen. Zij zijn overgebracht naar het bureau in Uden.

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL Een 44 jarige vrouw, woonplaats onbekend, is dinsdagavond gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Nistelrodeseweg in Uden. Zij wilde vanaf de Voortweg de Nistelrodeweg oversteken en verleende daarbij geen voorrang aan een 28 jarige automobilist uit Heesch. Zij werd op haar fiets geschept door de auto en kwam op de motorkap terecht. De vrouw liep een hoofdwond op.

INBRAAK IN WONING, AUTO WEG In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een woning aan de Andoorn in Schaijk. Uit de woning werden de sleutels van de auto weggehaald waarna men er vandoor ging met de auto. De auto, een zwarte Mercedes Benz, kenteken PF-PN-34, stond bij de woning geparkeerd.

DIEFSTAL AUTO Dinsdagmiddag is tussen 12.00 en 16.00 uur in Volkel een zwarte Volkswagen Passat gestolen. De auto, voorzien van het belgische kenteken PKN-853, stond geparkeerd aan de Zeelandsedijk.

ZAKKENROLLEN Dinsdagmorgen is een inwoonster van Uden het slachtoffer geworden van een zakkenroller. Tijdens het winkelen in een zaak aan de Sacramentsweg in Uden zag een onbekende kans haar portemonnee ongezien uit haar tas te halen. In de portemonnee zat een geldbedrag van ongeveer f. 100,- .

DIEFSTAL UIT AUTO Uit twee autos die geparkeerd stonden aan de Spreeuwendonk in Veghel verdwenen in de nacht van dinsdag op woensdag de geluidsinstallaties. Uit een auto die aan de Zwaluwendonk geparkeerd stond verdween eveneens de geluidsinstallatie.

CONTROLE SNELHEID Tijdens een snelheidscontrole op de Middenpeelweg in Odiliapeel zijn dinsdagmiddag 192 bestuurders bekeurd die te hard reden. De snelheid van 1115 voertuigen is gecontroleerd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 146 km/u waar 80 km/u is toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie