Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Schiedam

Datum nieuwsfeit: 07-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

7 juni 2000

Rijden na ontzegging
SCHIEDAM -- In de nacht van maandag op dinsdag omstreeks half één controleerden politiemensen van het district Schiedam op de Broersvest een automobilist. Uit onderzoek bleek dat de man, een 29-jarige Rotterdammer, een rij-ontzegging had en dus helemaal niet mocht rijden. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Dinsdagochtend vroeg, omstreeks zes uur, werd op de Laan van Bol\'Es een automobilist gecontroleerd. Ook deze man, een 38-jarige Schiedammer, bleek niet te mogen rijden omdat hij een rij-ontzegging heeft. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Woninginbraken
SCHIEDAM -- Tussen zondagmorgen 11.00 uur en dinsdagmiddag 14.30 uur is ingebroken in een woning aan de Buijs Ballotsingel. De woning bleek te zijn doorzocht en er waren onder andere sieraden weggenomen. Dinsdagmiddag bleek dat er was ingebroken in een woning in de Mariastraat. Het is nog onbekend wat er is weggenomen.
Aanhouding vreemdeling
SCHIEDAM -- Politiemensen van de Schiedamse Vreemdelingendienst stelden dinsdagmiddag omstreeks kwart voor vier een onderzoek in een woning in de Jan van Oudegeeststraat in. In de woning troffen ze een man aan die zich niet kon legitimeren. De man werd overgebracht naar het politiebureau voor vaststelling van zijn identiteit. Als blijkt dat de man illegaal in ons land verblijft, zal hij worden uitgezet.
Aanrijding met gewonde
SCHIEDAM -- Dinsdagmiddag omstreeks vier uur vond op de Aleidastraat een aanrijding plaats tussen een motorrijder en een fietser. Beiden reden over de Aleidastraat in de richting van de Vlaardingerdijk. Toen de motorrijder, een 37-jarige man uit Zuid-Beijerland, de fietser wilde inhalen, sloeg de fietser linksaf. De motorrijder reed tegen de fietser, een 13-jarige Schiedammer, waarna beiden ten val kwamen. De Schiedammer werd voor onderzoek overgebracht naar het Schieland ziekenhuis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie