Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Volleybalvereniging Taurus, Houten, vierde 30 jarig bestaan

Datum nieuwsfeit: 07-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Digitale Gemeente Houten

Keywords:

Taurus bestaat 30 jaar.

woensdag 7 juni 2000 - Door: Frank Magdelyns

Eindelijk was het zonnig weer voor het strand aan De Slinger. Volleybalvereniging Taurus had in het kader van haar 30 jarig bestaan 50 vrachtwagens met zand laten aanrijden om een echt strand te maken. De hele week is er een toernooi voor de leden en vrijdag worden onder tropische omstandigheden de prijzen uitgereikt door Jan Posthuma en Olaf van der Meulen. Beachvolleybal is toch weer anders met andere regels en een andere bal. Ook zijn er andere vaardigheden nodig en het zand is even wennen. Soms wordt beachvolleybal met twee tegen twee gespeeld, zoals nu op De Neude in Utrecht ook gebeurd. Hier in Houten werd wel met een team gespeeld. In elk geval werkte vanaf woensdag het weer mee. Meer informatie over volleybal bij Taurus tref je aan op hun Website.


Copyright © De Digitale Gemeente Houten 1996 - 2000

Deze website is een particulier initiatief van AG Computers en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten). Vragen, opmerkingen, suggesties? (info@houten.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie