Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Berkel en Rodenrijs over vrijstelling ex artikel 19 WRO

Datum nieuwsfeit: 08-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Berkel en Rodenrijs

Vrijstelling ex artikel 19 WRO

De Burgemeester van Berkel en Rodenrijs maakt bekend, dat een verzoek is ingediend voor een vrijstelling ex artikel 19 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (Stb. 423, 25 mei 1998), ten behoeve van de realisering van een invalidenparkeerplaats ten westen van het perceel Astersingel 35 te Berkel en Rodenrijs. Het plan is in strijd met het geldende bestemmingsplan 'Anjerdreef'.

Het College van Burgemeester en Wethouders heeft het voornemen vrijstelling te verlenen van de geldende bestemmingsplanbepalingen. Voordat hiertoe wordt overgegaan ligt het plan met ingang van 8 juni 2000 gedurende veertien dagen voor een ieder ter inzage bij de Afdeling Ruimte van 08.30 uur tot 13.00 uur.

Gedurende de ter inzage legging kunnen schriftelijke bedenkingen tegen het verlenen van de vrijstelling worden ingediend bij het College van Burgemeester en Wethouders, Postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie