Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland: district Zuid

Datum nieuwsfeit: 08-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: district Zuid 8-06-2000 Dagelijkse persberichten
Stafdienst communicatie, van Houten, 036 5383848
Fietsendief aangehouden
ALMERE Een 50-jarige man uit Almere heeft gisterenmiddag aan de Boekenweg een 16-jarige jongen aangehouden. Hij betrapte de jongen op heterdaad bij het stelen van een fiets. Een andere jongen ontsnapte; het tweetal had geprobeerd het slot van twee mountainbikes op te breken. De verdachte is door de man overgedragen aan de politie. Hij werd overgebracht naar het bureau; bij fouillering zijn twee schroevendraaiers en een betonschaar ter vernietiging in beslag genomen. Proces verbaal is opgemaakt.

Jongens gewond bij botsing
ALMERE Twee jongens van 16 en 17 zijn gisterenavond zwaar gewond geraakt bij een botsing. Ze reden op een bromfiets (samen op 1) over de kruising Antenneweg/Luidsprekerstraat toen een aanrijding ontstond met de auto van een 49-jarige man uit Blaricum. De 16-jarige is met onbekend letsel overgebracht naar het Flevoziekenhuis, de 17-jarige is met onder andere een been- en armbreuk naar het AMC vervoerd. De automobilist kwam met de schrik vrij; zijn auto is weggesleept. De exacte toedracht van het ongeval is onbekend. In totaal zijn vier ambulances ingezet, ook omdat vermoedelijk een omstander onwel werd.
Brand in tuin
ALMERE In een tuin van een woning aan de Bosgouw heeft afgelopen nacht brand gewoed. Daarbij zijn enkele tuinmeubels, een vlonder en een raam van de woning beschadigd. De bewoners van het huis hebben de brand zelf kunnen blussen. Niemand raakte gewond; de oorzaak van de brand is onduidelijk.

Gewond bij aanrijding
ALMERE Op de Vogelweg is afgelopen nacht een man met een hoofdwond aangetroffen. Hij stond bij zijn beschadigde auto in de berm. De man is naar het Flevoziekenhuis gebracht, ook in verband met onderkoelings-verschijnselen. In het ziekenhuis is een bloedproef genomen, omdat de politie vermoedt dat de man onder invloed van alcohol verkeerde. Zijn auto is weggesleept; het is nog onbekend waardoor het voertuig beschadigd is geraakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie