Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

PUMA voert spanning op met ludieke EK-stunt

Datum nieuwsfeit: 08-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
P E R S B E R I C H T

Puma voert spanning op met ludieke stunt
Consument naarstig op zoek naar datum weghangactie
Leusden, 8 juni 2000 -- Nederland is in de ban van het EK. Steeds meer mensen maken zich op voor het spektakel dat zaterdag aanstaande losbarst. Onlangs kondigde Puma aan in één van de komende dagen honderden Respira voetbalschoenen weg te hangen. Sindsdien is het aantal hits op de site (www.pumasoccer.com/game) aanzienlijk gestegen. Ook de telefoon heeft bij Puma sinds de eerste aankondiging niet meer stilgestaan. Iedereen wil weten waar, wanneer en hoe laat de eerste Respira's worden weggehangen. Hoenderloo lijkt vooralsnog de eerste stad waar de stortregen Respira's is losgebarsten. De gelukkige vinder: Jaap Stam. De honderden gratis Puma Respira's worden ergens tussen vandaag en 15 juni gedropt. Wanneer precies blijft mysterieus. Overigens zal men alleen de linker- of rechterschoen aantreffen. Via de ingesloten aanwijzingen kunnen vinders de wederhelft ophalen.

De voetbalschoenen komen in alle speelsteden van het EK, maar ook in Utrecht, Den Haag, Antwerpen en Gent te hangen aan verkeersborden, hekken, muren, balkons, auto's, fietsen, terrasstoelen, lantarenpalen, stations en tuinhekken. De speelsteden krijgen het aanzien alsof het voetbalschoenen heeft geregend. Dagelijks is op de website te zien waar en wanneer de stortregen Respira's losbarst. Sander van Gelder, marketing manager Puma Benelux: "Onlangs werd de Puma Respira bij een test in een landelijk dagblad gekozen tot beste voetbalschoen van Nederland. Dat we daar trots op zijn mag wat ons betreft ook iedereen weten. De reacties op ons spraakmakende avontuur zijn overweldigend. Waar, wanneer en hoe laat kan ik nog steeds niet zeggen. De regenbui in Hoenderloo is in ieder geval goed geweest. Goed genoeg om ervoor te zorgen dat Jaap Stam tijdens het EK kan voetballen op de als beste geteste voetbalschoen. We raden mensen aan regelmatig de site van Puma (www.pumasoccer.com/game) te bezoeken. Daar kan men door middel van de weersvoorspelling de exacte locaties en tijdstippen van de lokale buien achterhalen. De rest van Nederland zal het zonder twijfel vanzelf merken."

/////

Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie