Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Live interactie met beleggingssite bcinvestments.net

Datum nieuwsfeit: 08-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

8 juni 2000

Live interactie met beleggingssite

Assen - De beleggingssite BC Investments (www.bcinvestments.net) heeft als eerste de mogelijkheid voor lezers om persoonlijk live te chatten met een redactielid van BC Investments.

Vanaf vandaag kunnen de bezoekers van de gratis beleggingsadvies site BC Investments (www.bcinvestments.net) gebruik maken van de mogelijkheid om meteen live een vraag te stellen aan een redactielid van de site. De bezoeker klikt daarvoor op de "Klik hier om met een vertegenwoordiger te spreken" button op de hoofdpagina, waarna er een persoonlijke 1-op-1 chat sessie ontstaat. In drukke perioden kan het voorkomen dat het even duurt voordat de bezoeker een live persoon te pakken krijgt. Uiteraard blijven de andere advies mogelijkheden bestaan zoals de gratis dagelijkse mailing en door gewoon een vraag te e-mailen.

Profiel BC Investments :
BC Investments was een van de eerste beleggingssites waar gratis advies werd gegeven aan de hand van technische analyse. Intussen is de site uitgegroeid met artikelen, columns, cursussen, koersen en grafieken. Tevens beheert BC Investments een gratis dagelijkse mailing met beursnieuws en aandelentips.

///
Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie