Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Oranje-spelers in nieuwe Opels

Datum nieuwsfeit: 08-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
AutoRai

Oranje spelers in Opel geel 8-6-00 14:55:00.
Afgelopen week hebben de spelers van het Nederlands Elftal vol vertrouwen de aftrap voor Euro 2000 gegeven. Na hun terugkeer uit Zwitserland, waar de Oranje selectie zich op overtuigende wijze voorbereidde op het EK, namen de spelers en de bondscoach 24 splinternieuwe Opels in ontvangst, die tijdens het Europese Kampioenschap voetbal tot hun beschikking staan.
Opel Nederland, sinds 1988 sponsor van de KNVB, stelde ondermeer Fronteras, Omegas en een aantal Astras Coupé beschikbaar aan de spelers van Oranje. Bondscoach Frank Rijkaard, al jaren Frontera liefhebber en Sportambassadeur van Opel in Nederland, beweegt zich ook tijdens Euro 2000 voort in de luxueuze en comfortabele 4x4.

Een aantal van de aan de KNVB beschikbaar gestelde autos is duidelijk herkenbaar aan een opvallende bestickering, bestaande uit het partnerlogo, dat de samenwerking tussen Opel en de KNVB weergeeft, en de 100 procent Oranje sticker. Dezelfde uitingen worden ook door de Opel dealers gebruikt op het demo-wagenpark.

Om de overeenkomst te bekrachtigen, overhandigde Alan Batey, Managing Director van Opel Nederland, op symbolische wijze de sleutels van een Astra Coupé aan Frank Rijkaard. Ik ben zelf een fervent voetballiefhebber en daarom verheugd dat ik namens Opel Nederland deze langdurige samenwerking met de KNVB opnieuw kan bekrachtigen, aldus Batey. Voetbal is ook internationaal bezien een gewaardeerd en serieus medium in onze communicatie strategie.

Naast de KNVB ondersteunt Opel Nederland in ons land tevens de selectie van Feyenoord.

In Europa is Opel naast een aantal clubs eveneens sponsor van de nationale teams van:

* Ierland

* Oostenrijk

* Zwitserland

* Zweden

In Frank Rijkaard en Franz Beckenbauer heeft Opel bovendien Sportambassadeurs van internationale topklasse.

Terug

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie