Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel

Datum nieuwsfeit: 08-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 8-06-2000 Persbericht district Aa & Dommel

BRAND IN CONTAINER BERLICUM Op de Ploeg te Berlicum is op 7 juni 2000 omstreeks 19.45 uur brand ontstaan in een container met opslagmaterialen. Brandweer bluste de brand. Vermoedelijk is sprake van brandstichting. Schade onbekend.

AANRIJDING LETSEL VUGHT Op de Rijksweg N65 onder Vught is op 8 juni 2000 omstreeks 00.20 uur een 27 jarige automobilist uit Oisterwijk gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Tilburg. Een 44 jarige automobilist uit Vught raakte licht gewond. De oorzaak van de aanrijding is nog niet duidelijk. Vermoedelijk wilde de man uit Oisterwijk het slachtoffer uit Vught met de auto passeren, waardoor de auto s met de zijkant tegen elkaar kwamen en de auto van de Oisterwijker op zijn zijkant terechtkwam. Het slachtoffer werd uit de auto bevrijd door GGD en brandweer.

INBRAAK WINKEL SINT OEDENRODE Bij een inbraak in een winkel aan de Markt te Sint Oedenrode in de nacht van 7 op 8 augustus 2000 zijn twee truien, twv f 840,- weggenomen. De daders vernielden een etalageruit. Schade f 8000,--

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie