Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ontwerp-bestemmingsplan Soembaplein Ede ter inzage

Datum nieuwsfeit: 08-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Ontwerp-bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders maken bekend dat gedurende de periode van 8 juni t/m 5 juli 2000 het volgende ontwerp-bestemmingsplan ter inzage ligt:

Partiële wijziging van het bestemmingsplan Kern Ede 'omgeving Soembaplein'

Deze bestemmingsplanherziening voorziet in de legalisatie en uitbreiding van het benzineverkooppunt aan het Soembaplein in Ede.

Er is een inspraakreactie met betrekking tot dit plan kenbaar gemaakt bij het college van burgemeester en wethouders van Ede. Deze reactie heeft niet geleid tot een aanpassing op het beleidsvoornemen.

Het bovengenoemde ontwerp-bestemmingsplan ligt ter inzage bij het Informatiecentrum Bouwen, Wonen en Milieu in het stadskantoor 'De Doelen', Raadhuisplein 2 in Ede. De informatiebalie is van maandag t/m donderdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur.

Voor nadere informatie kunt u zich tevens wenden tot mevrouw M. A. Nieland, tel. (0318) 68 05 39 van de hoofdafdeling Ontwikkeling. Mevrouw Nieland is op de maandagen en dinsdagen bereikbaar.

Een ieder wordt gedurende de periode van 8 juni 2000 t/m 5 juli 2000 in de gelegenheid gesteld een zienswijze kenbaar te maken bij de gemeenteraad van Ede, Postbus 9024, 6710 HM EDE.Ede, 7 juni 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie