Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Rijn & IJssel

Datum nieuwsfeit: 08-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 8-06-2000

Politiebericht Utrecht: district Rijn & IJssel
Snelheidscontroles

DISTRICT RIJN & IJSSEL De politie heeft op woensdag weer op meerdere plaatsen in het district op snelheid gecontroleerd.

In Oudewater passeerden 346 voertuigen de controleplaats. Hiervan reden er 17 te hard. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 80 km/h, terwijl 50 km/h toegestaan is.

In Woerden werden 471 voertuigen gecontroleerd, waarvan er 26 te hard reden. De maximumsnelheid bedroeg 50 km/h. De hoogst gemeten snelheid was 83 km/h.

In Montfoort op de N228 reden van de 410 voertuigen er 19 te hard. De hoogste snelheid was 126 km/h, een overschrijding van 46 km/h. Op de N204 controleerden de politie 300 voertuigen en werden er 48 overtredingen geconstateerd. De snelste bestuurder reed 125 km/h, hetgeen 45 km/h te hard was.

Voor de derde keer te veel op

WOERDEN Op woensdagavond, omstreeks 23.55 uur, controleerden politiemensen een automobilist op de Steinhagenweg. Zij constateerden dat de 49-jarige automobilist uit Rotterdam te veel had gedronken en hielden de man aan.

Op het politiebureau blies de man 480 ug/l (1,1 promille). De man kreeg een dagvaarding mee en een rijverbod voor 4 uur. Uit onderzoek bleek dat de man voor de 3e keer in vijf jaar voor dit vergrijp was aangehouden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie