Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug

Datum nieuwsfeit: 08-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 8-06-2000

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug, donderdag 8 juni 2000
Verkeersexamen

LEERSUM Gisterochtend hebben de wijkagenten van Leersum samen met medewerkers van Veilig Verkeer Nederland 70 leerlingen van de basisscholen begeleid bij het verkeersexamen. Hulpvaardige ouders verzorgden de bemensing op de waarnemingsposten langs de route. Hoewel de kinderen heel zenuwachtig waren verliep het examen en de begeleiding naar wens. De kinderen krijgen half juni de uitslag van de resultaten.

Snelheidscontroles

VEENENDAAL Op diverse locaties in Veenendaal controleerde de politie gisteren op snelheid. Van de 1.182 gecontroleerde voertuigen reden 42 te hard. Op de Parallelweg reed een bestuurder 89 kilometer per uur waar 50 de limiet is.

Steunpilaar valt op man

RENSWOUDE Op een bouwlocatie aan de Oude Holleweg raakte een 27-jarige Arnhemmer gistermorgen gewond toen een steunpilaar op hem viel. De man was bezig de steunpalen te verwijderen. Daarbij liep hij vermoedelijk een andere steunpilaar omver. De paal kwam op zijn rechteronderbeen. Dat been was al eerder verbrijzeld geweest en is vermoedelijk nu weer gebroken.
De man is met een hoogwerker van de brandweer naar beneden getakeld en per ambulance naar het ziekenhuis in Bennekom vervoerd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie