Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Automotive & internet congres

Datum nieuwsfeit: 08-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Tijdens het congres Automotive & Internet 2000, dat plaatsvindt op 8 juni in De Meervaart in Amsterdam, zullen vooraanstaande sprekers als Milco de Vries (Hyundai Greenib Car), Wieger de Bruin (Pricewaterhouse Coopers), Allard Otter (NDA), Dries van der Vossen (Autobytel Nederland) en Hugh Morris (OneSwoop) uitgebreid ingaan op de ontwikkelingen binnen de automobielindustrie.

De traditionele distributiekanalen en verkoopmethoden komen onder druk te staan. De autobranche staat voor ingrijpende structurele veranderingen door de mogelijke beëindiging van de Europese ontheffing voor selectieve en exclusieve distributie. Internet vereist verandering van organisatie, innovatieve marketing en andere verkoopmethoden.

Tevens zal de gehele autobranche zal ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie