Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rotterdamse burgemeester start Veilig Uitgaan Stadhuisplein

Datum nieuwsfeit: 08-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam


Burgemeester Opstelten start 'Veilig Uitgaan Stadhuisplein'

Burgemeester mr. Ivo Opstelten geeft met korpschef B. Lutken, Hoofdofficier van Justitie mr. L.A.J.M. de Wit en Machiel Jongejan, Stichting Promotie Stadhuisplein, op donderdag 8 juni om 18.00 uur het startsein voor het project 'Veilig Uitgaan Stadhuisplein'. Zij geven de aftrap door ondertekening van het convenant tussen de gemeente Rotterdam, de politie Rotterdam-Rijnmond, het Openbaar Ministerie arrondissement Rotterdam en de Stichting Promotie Stadhuisplein. In het convenant verplichten partijen zich tot een gezamenlijke inspanning om de veiligheid in dit uitgaansgebied te vergroten. In het convenant is een set samenhangende maatregelen vastgelegd, geënt ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie