Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouder opent deuren van Eindhovens mediacafé

Datum nieuwsfeit: 09-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eindhoven


Persbericht: 7 juni 2000

Als startmoment van de Eindhovense kick off

Opening Mediacafé 'Host City EURO 2000'

Op vrijdag 9 juni a.s. om 18.30 uur opent wethouder H. Scherf voor de aanwezige pers de deuren van het Eindhovense mediacafé. Het café is gevestigd op de begane grond van het stadhuis aan het Stadhuisplein 1. De opening is tevens de start van de officiële kick off in Eindhoven die direct aansluitend om 19.00 uur van start gaat. Het mediacafé is ingericht voor alle journalisten die tijdens EURO 2000 in Eindhoven verblijven. Ook voor de journalisten die géén accreditatie hebben voor het bijwonen van de wedstrijden. In de periode van 8 juni t/m 21 juni is het mediacafé dagelijks geopend van 10.00 tot circa 24.00 uur. Iedere dag verzorgt de gemeente tussen 12.00 en 13.30 uur een nieuws update.

Kick off
De kick off manifestatie start vrijdagavond 9 juni om 19.00 uur en loopt door tot middernacht. Hoogtepunt is het optreden van de percussiegroep Slagerij van Kampen die in combinatie met de licht- en laserspecialist Xanto een spectaculaire licht- en geluidperformance geven. De programmapresentatie is in handen van Hans Kraay jr. Deze activiteit start rond zonsondergang. Vooraf hieraan brengen harmonieën, fanfares en showbands afgewisseld door straatartiesten een parade door het stadscentrum.
Van 21.00 tot 22.00 uur geeft Koninklijke Fanfare St. Caecilia (uit Puth-Schinnen) een openluchtconcert op de Markt en rond half tien start op het Stadhuisplein een muzikaal programma met optredens van onder andere het Eindhovense talent Paula Snoeren en de Italiaanse zangeres Cristina. Daarnaast heeft de organisatie nog een aantal surprise acts in petto.

Rond 22.30 uur verricht burgemeester Rein Welschen op bijzondere wijze de officiële opening van EURO 2000.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie