Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Unisys brengt Internet naar hotelkamer

Datum nieuwsfeit: 09-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Unisys brengt het Internet naar de hotelkamer
InRoom Connect verzorgt toegang tot kantoor en verbetert klantenservice in hotel

Amsterdam, 9 juni 2000 - Unisys Corporation introduceert InRoom Connect, een computersysteem dat Internet-toegang, hotelservices en informatie over lokale uitgaansmogelijkheden biedt. Met deze oplossing kunnen zakenlieden, die veel moeten reizen voor hun werk, in contact blijven met hun kantoor zonder dat zij hierbij constant hoeven te sjouwen met hun laptops.

Met InRoom Connect hebben gebruikers toegang tot Internet-services met het laatste nieuws over weer, financien, e-mail, music-on-demand en - op lange termijn - video-on-demand. Gebruikers beschikken tevens over een customer services-tool in InRoom Connect door de integratie met de CRM-oplossing van het hotel, waardoor het hotel de interactie met haar clientele kan verbeteren en de marketinginspanningen kan optimaliseren. Zo kan een hotel dat InRoom Connect gebruikt de persoonlijke voorkeur van haar bezoekers (bijv. room service orders, muziekkeuze) van tevoren vastleggen om zo een persoonlijke 'touch' aan het inchecken te geven.

InRoom Connect is een totaaloplossing waarmee hotels hun frequente klanten op hun wenken kunnen bedienen. PC's met flat-screen monitoren en snelle Internet-toegang bieden de gasten toegang tot hotelservices, of zij nu over een laptop beschikken of niet. Voor degenen die wel hun eigen laptop dienen te gebruiken om toegang te krijgen tot bedrijfsoplossingen, kan hij/zij gewoon inpluggen om van dezelfde Internet-snelheid gebruik te maken. Met het op PC en servers gebaseerde systeem kan Unisys voortdurend nieuwe toepassingen aan het systeem toevoegen, waardoor extra services aan de gasten wordt geboden.

"De vraag naar Internet- en e-mail-toegang is onder zakenmensen in een hotel vele malen groter dan elke andere vorm van hotelservice", zegt Michael DiLeva, directeur van Hospitality Practice, Unisys Business Services. "Unisys InRoom Connect biedt niet alleen de basistoepassingen als Internet-toegang. Tevens biedt het een volledige hoteloplossing waarmee gasten toegang krijgen tot services en waarmee het hotel de band met haar gasten kan optimaliseren."

Unisys
Unisys is een bedrijf dat zich richt op het aanbieden van Electronic Business-oplossingen. Met ruim 36.000 werknemers verdeeld over 100 vestigingen ondersteunt Unisys haar klanten bij het optimaal gebruikmaken van de Internet-economie. De mensen van Unisys ontwikkelen oplossingen, services, platforms en netwerkinfrastructuren, die bedrijven en overheidsinstellingen nodig hebben om succesvol zaken te doen via het Internet. Unisys biedt een compleet portfolio aan e-@ction-oplossingen voor Electronic Business. Deze oplossingen zijn gebaseerd op de uitgebreide kennis van Unisys op het gebied van systeemintegratie, op maat gesneden en standaardoplossingen, outsourcing, Microsoft Windows NT-services, netwerkservices en merkonafhankelijk onderhoud en wereldwijde support. Daarnaast levert Unisys enterprise-class NT-servers, mainframes, middleware, software- en storage-producten. Unisys heeft voor haar oplossingen een focus op specifieke verticale marktsectoren waaronder financiele services, transport, telecommunicatie, overheid, publishing en supply chain-markten. Het hoofdkantoor van Unisys is gevestigd in Blue Bell, Pennsylvania in de Verenigde Staten. Het Nederlandse hoofdkantoor staat in Amsterdam Zuidoost. Meer informatie over het bedrijf is te vinden op de Unisys homepage: www.unisys.com of www.unisys.nl. Beleggersinformatie is te vinden op www.unisys.com/investor.

Voor meer persinformatie:

Unisys Nederland NV
Erwin Zijlstra, Country Communications Manager
Telefoon: 020 - 565 86 47
E-mail: (erwin.zijlstra@nl.unisys.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie