Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Hollands Midden

Datum nieuwsfeit: 09-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Postbus 4240 Hollands-Midden
3250 CE Leiderdorp Bureau Communicatie
Telefoon 071-545 98 01
Fax 071-545 93 26
Afkomstig van: Sjoerd van Andel
Datum: 9 juni 2000

Hulpverlening Gouda De politie heeft vrijdagmiddag 9 juni 13:30 uur eerste hulp geboden aan een 16-jarige vrouw uit Gouda. Ze wilde op de Rijnenburg een dichtwaaiende voordeur tegenhouden waarbij het raam stuk sloeg tegen haar hand. De vrouw bloedde hevig aan haar pols. Tot de komst van de ambulance hebben agenten samen met buurtbewoners eerste hulp geboden. De vrouw is met de ambulance naar het Groene Hart ziekenhuis vervoerd. Toen de hulpvaardige buren weer na ruim een half uur weer naar hun woning teruggingen, bleek ondertussen een insluiper zijn slag te hebben geslagen. Uit de woning werden de video en de stereo gestolen.

Woninginbraken Lekkerkerk
Vrijdagmorgen bleek in drie woningen aan de Opperduit ingebroken te zijn. Bij één van de woningen werd aan de achterzijde een raampje opengebroken. De autosleutels werden gestolen, waarna ook de personenauto werd meegenomen. Via een klapraampje wisten onbekenden een tweede woning binnen te dringen. Hier werd onder andere een mobiele telefoon weggenomen. Uit de derde woning, misten de bewoners een sleutelbos. Deze werd op de Opperduit weer teruggevonden. De technische recherche heeft bij de woningen al sporen verzameld. De bewoners zullen in de loop van het weekeinde nog aangifte doen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie