Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Koningin brengt werkbezoek rond telecommunicatie in Utrecht

Datum nieuwsfeit: 09-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Rijksvoorlichtingsdienst
Het Koninklijk Huis


09/06/00 Koningin en staatssecretaris De Vries brengen werkbezoek rond telecommunicatie en informatie- en communicatietechnologie in Utrecht

Hare Majesteit de Koningin heeft vanmiddag met de staatssecretaris van Verkeer en Waterstaat, Monique de Vries, een werkbezoek gebracht rond het thema Telecommunicatie en Informatie- en Communicatietechnologie (ICT). Het bezoek vond plaats in Media Plaza in de Jaarbeurs te Utrecht.

Patrick Morley, Chief Technology Officer van KPN, gaf een uiteenzetting over de ingrijpende gevolgen van Internet voor economie en samenleving. Peter Nowak, oncoloog/radiotherapeut in het Academisch Ziekenhuis Rotterdam/Dijkzigt, demonstreerde hoe medici op verschillende locaties dank zij ICT ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie