Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inhoud juninummer Nieuwsbrief Oosterheem gemeente Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 09-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Nieuwsbrief Oosterheem
vanaf 9 juni a.s. verkrijgbaar

Vanaf vrijdag 9 juni aanstaande is de nieuwe Nieuwsbrief Oosterheem, het juni-nummer, weer verkrijgbaar in het Informatiepunt Oosterheem in de hal van het Stadhuis. En vanzelfsprekend te zien en te lezen op het Digitaal Stadhuis Zoetermeer op de nieuwspagina Oosterheem, die te vinden is op deze site.

Nieuwsbrief Oosterheem
Voor de manifestatie van de gezamenlijke Kopersverenigingen op zaterdag

27 mei jl. is er een extra uitgave, in beperkte oplage, verzorgd. De hoofdpunten hieruit vindt u terug in deze nieuwe Nieuwsbrief. Verder wordt stilgestaan bij de zitting van 20 juni aanstaande, wat is een zitting, wat kunnen bezoekers verwachten e.d. Ook is het verslag opgenomen van het overleg tussen gemeente en het platform Kopersverenigingen Oosterheem van 16 mei jl. En tot slot is er een impressie van de structuurschets deelplan 2 Oosterheem dat ook in raadscommissie Stadswerken van 23 mei jl. is gepresenteerd door het Stedenbouwkundig Bureau Wissing.

Informatiepunt Oosterheem
U vindt het Informatiepunt Oosterheem in de hal van het Stadhuis. Openingstijden: maandag van 11.00 tot 16.00 uur; dinsdag tot en met vrijdag van 08.30 tot 16.00 uur. En op vrijdagavond tussen 18.30 en
20.30 uur. Telefoon (079) 346 8471.Gemeente Zoetermeer © June 2000

Last update: 5 June 2000 (9:00)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie