Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland

Datum nieuwsfeit: 09-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: Flevoland 9-06-2000
dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Onink, 06-51401953

Autokraker bedreigt politieman met mes
LELYSTAD Een wijkagent heeft donderdagmiddag een 36-jarige Lelystedeling aangehouden op verdenking van diefstal van goederen uit een personenauto en bedreiging met een mes.
De wijkagent, op de snorfiets surveillerend, kwam de hem bekende verdachte fietsend tegen op de Politiebrug. De verdachte ging er als een haas vandoor maar kwam ten val, waarbij de inhoud van zijn tas, een booster en een cd-wisselaar, op de grond vielen. De verdachte trok een vlindermes en wist aan aanhouding te ontkomen. Na een korte achtervolging ging de verdachte op de Kamp wederom onderuit. Weer bedreigde hij de wijkagent met het mes, maar nu kon deze hem overmeesteren. De verdachte is ingesloten. De booster en cd-wisselaar kwamen uit een op een kampeerterrein opengebroken auto.
Aanhoudingen na openlijke geweldpleging
ALMERE Twee Almeerders (1 heer (19) en 1 dame (16)) zijn donderdagavond tijdens de kermis in de Metropolestraat mishandeld door drie personen, die deel uitmaakten van een grotere groep. De hele groep werd op de Grote Markt aangehouden en ter plaatse aan de slachtoffers getoond. Drie leden van deze groep, Almeerders van 20, 20 en 16, werden herkend en zijn aangehouden. Eén van de verdachten had ook nog een boete van 1.800 gulden open staan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie