Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Universitaire leergang leidt in korte tijd topondernemer op

Datum nieuwsfeit: 09-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
MKB-Nederland

MKB Nieuws, bericht
09-06-2000
Universitaire leergang leidt in korte tijd op tot topondernemer De Erasmus Universiteit Rotterdam biedt ondernemers in het midden- en kleinbedrijf in samenwerking met MKB-Nederland voor de tweede keer een universitaire leergang: de Masterclass Ondernemen. Dit is een korte universitaire studie, speciaal gericht op ondernemers die recent een (snelle) groeifase achter de rug hebben en zich geconfronteerd zien met nieuwe uitdagingen en nieuwe, grotere of verder weg gelegen markten. Dit vraagt vaak om andere strategieën, nieuwe structuren en frisse ideeën. De Masterclass Ondernemen helpt ondernemers de volgende stap te zetten in de levenscyclus van ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie