Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom

Datum nieuwsfeit: 09-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 9-06-2000

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom
Aanrijding bromfietser met fietser

HOUTEN Op donderdag, omstreeks 12.20 uur, reed een 28-jarige bromfietser uit Houten over het fietspad van de Utrechtseweg. Een 12-jarige fietser uit Houten, komende van de Oud Wulfseweg, dacht nog net voor de bromfietser de kruising op te kunnen rijden. Dit bleek echter toch niet te lukken, de bromfietser ging nog vol in de remmen, maar kon een aanrijding niet voorkomen.

Door de aanrijding kwam de fietser ten val en liep daarbij schaafwonden aan zijn linker knie en elleboog op en klaagde over pijn in zijn linker enkel. Indien nodig zal hij contact met zijn huisarts opnemen. De bromfietser raakte niet gewond.

De fiets liep geen noemenswaardige schade op, de bromfiets had schade aan de voorrem en lakschade aan de voor- en linkerachterzijde.

Graafmachine gestolen

HOUTEN Op woensdagmiddag liet een 28-jarige aannemer uit Bergambacht een graafmachine afgesloten staan op het Lupine Oord. Hij was daar bezig met graafwerkzaamheden voor de KPN. Het gaat hier om een klein model graafmachine.

Toen de aannemer op donderdagochtend op het Lupine Oord terug kwam, bleek de graafmachine ter waarde van f60.000,-, te zijn gestolen.

Weggelopen na aanrijding

IJSSELSTEIN Op vrijdag 9 juni, omstreeks 02.10 uur, kreeg de politie een melding van een aanrijding tussen een auto en een lantaarnpaal op de Heemradenlaan. De bestuurder zou daarbij zijn weggelopen.

Politiemensen zagen de bestuurder op de Achtersloot lopen en hielden hem aan. Zij constateerden dat de man, 48 jaar oud en afkomstig uit IJsselstein, had gedronken. Op het politiebureau blies de man 765 ug/l (1,8 promille). Zijn rijbewijs is ingevorderd. De man is na te zijn verhoord, heengezonden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie