Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 09-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Berichten van vrijdagmorgen
10:34 vrijdag 9 juni 2000

Dirk Neef, 0522 - 27 4015

Fietster gewond

ASSEN. Een 74 jr. vrouw uit Loon raakte donderdagmiddag gewond doordat ze op het fietspad langs de Marsdijk in Assen kwam te vallen met haar fiets. De vrouw reed tegen een paaltje wat midden op het fietspad staat en bedoeld is om autos het oprijden te belemmeren. De vrouw werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


*

Auto gestolen

ZUIDWOLDE. Uit een hofje achter de Reuvenkamp in Zuidwolde is in de nacht van donderdag op vrijdag een zwarte Nissan Primera van een bewoner van deze straat gestolen.


*

Inbraken in autos

ASSEN. Uit een personenauto die geparkeerd stond bij een bedrijf aan de parallelweg van de Europaweg-Noord in Assen is donderdag een radardetector gestolen. Donderdagavond gebeurde ditzelfde bij een auto die geparkeerd stond aan het Zuidhaege in Assen. Bij beide autos werd een ruitje vernield.


*

Inbreker aangehouden

MEPPEL. De politie hield donderdagavond in een kantoor aan de Commissaris de Vos van Steenwijklaan in Meppel een inbreker aan. De 40 jr. man uit Veenhuizen was het gebouw binnengedrongen door een ruit te vernielen. De politie werd gebeld omdat de alarminstallatie in werking was getreden. De aangehouden man is voor nader onderzoek ingesloten.


*

Thuiskwekerij

MEPPEL. Op de bovenverdieping van een woning aan de Albert Toriedreef in Meppel heeft de politie donderdagmorgen een kleine professioneel ingerichte hennepkwekerij aangetroffen. De politie stelde een onderzoek in n.a.v. een tip. In de kwekerij werden 112 volgroeide hennepplanten aangetroffen. Over enkele weken had er geoogst kunnen worden en had dit naar schatting zon f. 9000,- kunnen opbrengen. De 35 jr. bewoner was de kwekerij begonnen met de bedoeling de opbrengst te verkopen. Volgens de man had hij nog niet geoogst. De elektriciteit voor de installatie tapte hij illegaal af. De complete installatie ter waarde van ongeveer f. 4000,- en de planten werden in beslaggenomen en deels vernietigd.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie