Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: getuigenoproep ontvoering

Datum nieuwsfeit: 09-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 9-06-2000

Politiebericht Utrecht: Eemland-Zuid extra
Getuigenoproep ontvoering

AMERSFOORT Op zaterdag 3 juni, omstreeks 02.00 uur, is in Hilversum een 25-jarige man uit Soest door twee mannen beroofd en vervolgens in zijn eigen witte Citroën BX ontvoerd.

Het eerste half uur mocht hij in de auto zitten, maar werd vervolgens achterin de kofferbak gelegd. Hij heeft enige uren in de kofferbak doorgebracht, terwijl de mannen met de auto rondreden.

Omstreeks 05.00 uur parkeerden de mannen de witte Citroën BX op de ventweg van de Stadsring in Amersfoort, nabij het Jorisplein. Zij ontsloten de kofferbak en verdwenen. Het slachtoffer kon zich vervolgens zelf uit de kofferbak bevrijden.

De verdachten zijn twee blanke mannen, 20 30 jaar oud, de ene ± 1.85 meter lang en hij droeg een capuchon, de andere was ±1.75 meter lang en droeg een witte baseballpet achterstevoren.

De politie van Gooi- en Vechtstreek behandelt het onderzoek en deze roept eventuele getuigen die gezien hebben dat de witte Citroën BX op de Stadsring geparkeerd werd, of andere bijzonderheden kunnen melden, contact op te nemen met tel. 035-6557033. (b.g.g. 035-6555555).

De persvoorlichting vindt plaats door de persvoorlichter van de Politie Gooi- en Vechtstreek!

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie