Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Adviezen Voedingscentrum voor gezond barbecuen

Datum nieuwsfeit: 09-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Vindplaats 2
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Voedingscentrum
Wat zijn de adviezen om gezond te barbecuen?

9-6-2000

Om te genieten van de barbecue adviseert het Voedingscentrum het volgende:

· Voorkom besmetting door rauw vlees en rauwe kip niet in contact te brengen met bereid vlees of kip en groente.
· Maak rauwkost kort van tevoren klaar en bewaar het nooit langer dan één dag in de koelkast.

· Neem het vlees en de kip niet te lang van tevoren uit de koeling: zet niet teveel klaar, maar neem het benodigde in porties uit de koelkast. Bewaar wat niet direct wordt gebruikt in de koelkast.

· Weer insecten, ze kunnen bacteriën verspreiden.
· Dek gerechten af.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie