Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 09-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 9-06-2000 1e Persbericht 9 juni 2000

Berichten uit de regio

Eindhoven: Bierdieven aangehouden
In een woning aan de Looierstraat zijn vrijdag om 0.40 uur twee Eindhovenaren van 18 en 17 jaar oud aangehouden. Een getuige had gezien dat de twee jongens enkele bierkratten stalen op een achterplaats van een woning aan de Schoenmakerstraat. Zij gingen daarmee naar de woning aan de Looierstraat. Een onderzoek in de berging van die woning leverde vijf lege kratjes en tweeëneenhalf vol kratje op. De twee jongens zijn voor onderzoek ingesloten.
Eindhoven: Vlaggen gestolen
Een politiepatrouille zag vrijdag om 1.45 uur drie mannen over het 18 Septemberplein lopen met twee vlaggenstokken met vlaggen. De drie mannen vluchtten toen zij de politie zagen. Een van hen, een 28-jarige Eindhovenaar, kon worden achterhaald. Hij is aangehouden en na verhoor heengezonden. De vlaggen zijn terecht, de mannen hadden ze op hun vlucht weggegooid.

Aarle Rixtel: Heg in brand
Vrijdagmorgen om 0.45 uur stond de heg bij een woning aan de Trompetter in brand. De bewoners en buren hebben de brand ontdekt en geblust. De heg is waarschijnlijk aangestoken.

Mariahout: Inbraak
Vrijdag rond 4.10 uur is ingebroken bij een benzinestation aan de Mariastraat. De schuifpui is met geweld uit de geleiding geduwd. Er is een geringe hoeveelheid rookwaar gestolen.

Lage Mierden: Ruzie in het verkeer
Donderdagavond om 19.20 uur is op de Kempenbaan in Lage Mierden een Belgische vrachtwagenchauffeur, 24 jaar oud uit Arendonk, bedreigd. De chauffeur maakte een opmerking tegen de bestuurder van een personenauto die op een onverantwoorde manier inhaalde. De bestuurder van de personenauto stopte en dwong de vrachtautochauffeur dat ook te doen. In de personenauto zaten vier mannen. Zij kwamen dreigend op de Belg af. Deze kon aanrijden, maar de mannen sloegen tegen de vrachtauto, waardoor een lichte deuk in het portier ontstond. De vier mannen stapten weer in en verdwenen. Zij konden op de Provincialeweg in Hapert aangehouden worden. De aangehouden verdachten komen uit Tilburg en zijn 25, 28, 31 en 30 jaar oud. De 25-jarige pleegde verzet bij zijn aanhouding. De verdachten zijn na verhoor in vrijheid gesteld.

Steensel: Inbraken
In de nacht van donderdag op vrijdag is in enkele woningen in Steensel ingebroken. De woningen staan in de Weverstraat, Molenpad, Joseph Schulteweg en de Riethovenseweg. In drie gevallen kwam men binnen door de achterdeur open te breken. Bij een vierde geval was een deur niet afgesloten. De buit bestaat uit kleine bedragen geld, een verrekijker, fotocamera en een klok.

Hapert: Schuur in brand
Op de Castersedijk stond vrijdag om 5.30 uur een landbouwschuur in brand. In de schuur stond een aantal voertuigen. De brandweer bluste de brand. De schuur is gedeeltelijk uitgebrand. De oorzaak van de brand is nog onbekend.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie