Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord

Datum nieuwsfeit: 09-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Uden 9-06-2000
Persbericht district De Leijgraaf

SNELHEIDSCONTROLE Bij een snelheidscontrole donderdag van 14.00 tot 16.00 uur op de Rijksweg in Schaijk zijn 64 bestuurders gefotografeerd. De snelste reed 143 km. per uur. Eerder op de dag, tussen 11.00 en 13.00 uur werden op de Velmolenweg in Uden 81 snelheidsduivels op de bon gezet. Daar reed de snelste 80 km. peruur.

ONDER INVLOED De politie heeft afgelopen nacht op de Boekelsedijk in Zeeland een 27-jarige inwoner van Reek aangehouden omdat hij onder invloed reed. De man kreeg een rijverbod van een uur en een boete van f.400,--.

PORTEMONNEE GEROLD Donderdag is van een inwoonster van Boekel de portemonnee gerold. In een winkel aan de Kerkstraat in Boekel werd de Boekelse aangesproken door een onbekende Engels sprekende vrouw die, vermoedelijk tijdens een afleidingsmanoeuvre, kans heeft gezien de portemonnee van de vrouw te (laten) rollen. Het slachtoffer mist f.300,-- en enkele pasjes.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie