Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Datacenter Solutions ondersteunt Windows Datacenter Program

Datum nieuwsfeit: 09-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Compaq en Microsoft openen testcentrum

Datacenter Solutions Lab ondersteunt Windows Datacenter Programma

Gouda, 9 juni 2000 - Compaq en Microsoft annonceren de opening van een Datacenter Solutions Lab, een gezamenlijk project. Beide IT leveranciers streven er naar om klanten de meest betrouwbare en complete implementatie van Windows 2000 Datacenter Server te bieden. In dit lab wordt personeel van zowel Compaq als Microsoft ingezet. Het lab ligt vlakbij de Microsoft campus in Redmond.

Compaq brengt haar wereldwijde ervaring op het gebied van service en consulting in. Het lab ondersteunt de Compaq Datacenter Joint Support Queue. Daarmee voorziet het klanten van een centraal communicatiepunt waar ze, in geval van problemen, voor efficiënte en betrouwbare oplossingen terecht kunnen.

"Compaq en Microsoft brengen met het Windows Datacenter programma alle elementen samen, die nodig zijn voor het succesvol implementeren en beheren van een computer-platform. Volstrekte betrouwbaarheid is hierbij het absolute vereiste", aldus Mary McDowell, Vice President and General Manager, Industry Standard Server Group, Compaq Computer Corporation. "Het project is een belangrijke stap in de penetratie van op industrie-standaarden gebaseerde systemen in bedrijfskritische datacenter-omgevingen, die volledig worden ondersteund met Compaq ProLiant servers en StorageWorks opslagsystemen."

Hogere beschikbaarheid
Jim Ewel, Marketing Vice President van Microsoft voegt hieraan toe: "Met het samenbrengen van Microsoft en Compaq specialisten in één Datacenter Solutions Lab, beantwoorden wij de terechte vraag van onze klanten om hogere beschikbaarheid en ondersteuning via één aanspreekpunt te coördineren."
Het lab wordt tevens gebruikt voor alle testen ten behoeve van hardware- en software-certificatie voor dit programma. Daarnaast vinden er ook testen plaats van door klanten gevraagde configuraties. Bovendien is er een ISV Developers Lab en een Reliability Lab aanwezig om te garanderen dat klanten volledig geïntegreerde oplossingen krijgen.
Naar verwachting zal het Windows Datacenter Programma in de tweede helft van dit jaar algemeen beschikbaar zijn. Dan zal ook het Solutions Lab verder uitgebouwd worden.

Over Microsoft
Microsoft (NASDAQ: MSFT) is opgericht in 1975 en is marktleider op het gebied van software voor privé- en zakelijk computergebruik. Het bedrijf levert een brede reeks aan producten en diensten die ontwikkeld zijn om mensen meer mogelijkheden te bieden tot een prettiger en gemakkelijker gebruik van de computer, ongeacht waar, wanneer en hoe zij dat willen.
Over Compaq
Compaq Computer Corporation - een Fortune Global 100 company - is 's werelds grootste leverancier van computersystemen. Compaq ontwerpt, ontwikkelt, produceert en levert een breed scala aan services en hardware- en softwareoplossingen, waaronder toonaangevende oplossingen voor enterprise computing, fouttolerante bedrijfskritische oplossingen, zakelijke desktop en mobiele producten, en consumenten PC's voor de NonStop Internetwereld.In meer dan 200 landen worden Compaq-producten en -diensten verkocht. Compaq levert haar producten en diensten voornamelijk aan het bedrijfsleven, thuisgebruikers, de overheid en onderwijsinstellingen. In Nederland is het hoofdkantoor van Compaq Computer B.V. gevestigd in Gouda.
Meer informatie over Compaq en haar producten en diensten, alsmede klantenondersteuning is beschikbaar op www.compaq.nl.

Compaq is registered with the U.S. Patent and Trademark Office. Product names mentioned herein may be trademarks and/or registered trademarks of their respective companies. This press release may contain forward-looking statements based on current expectations that involve a number of risks and uncertainties. The potential risks and uncertainties that could cause actual results to differ materially include: delays in the implementation of changes in delivery models, increased competitive environment and pricing pressures, delays in product rollout schedules, component shortages, slow acceptance for new form factors, employee retention, disruptions related to restructuring actions, the financial condition of resellers, delays in new systems implementation, operational inefficiencies related to sales cycles, equity investment volatility, and emerging market political or economic instability. Further information on the factors that could affect Compaq's financial results is included in Compaq's Securities and Exchange Commission (SEC) filings, including the latest Annual Report on form 10-K and the latest Quarterly Report on Form 10-Q.


- Einde persbericht -
Achtergrondinformatie:
Compaq Computer B.V.
Jeanette de Wilde, tel. 0182 - 565807, e-mail: (Jeanette.dewilde@compaq.com) of
Monogram Communication Strategies (MCS) BV
Marenthe de Nijs, tel. 023 - 5628208, e-mail: (marentheden@monogram.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie