Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Primeur in Nederland: Internet Consumentenbeurs 2000

Datum nieuwsfeit: 10-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Den Haag, 5 juni 2000

Primeur in Nederland: Dé Internet Consumentenbeurs 2000

Uitnodiging voor de eerste Internetbeurs voor consumenten op 10, 11 en 12 juni in Jaarbeurs Utrecht

Op 10, 11 en 12 juni aanstaande vindt Dé Internet Consumentenbeurs 2000 plaats. Deze beurs is de eerste internetbeurs voor consumenten in Nederland en wordt gehouden in de Jaarbeurs Utrecht (Hal 8). Dé Internet Consumentenbeurs 2000 is zo opgezet dat zowel beginnende als bestaande internetgebruikers terecht kunnen voor informatie over de mogelijkheden en vernieuwingen die het Internet biedt.

Uitnodiging voor Dé Internet Consumentenbeurs 2000 Namens de initiatiefnemers van Dé Internet Consumentenbeurs 2000, Internetdienst Twigger en het Haagse adviesbureau voor Marketing en Public Relations Winkelman & van Hessen, nodigen wij u graag uit deze beurs te bezoeken.

Om uw beursbezoek zo gestructureerd mogelijk te laten verlopen, richten wij tijdens de beursdagen een speciale perscorner in. Deze perscorner bevindt zich in Media Plaza, Hal 6 in de Jaarbeurs Utrecht. Op vertoon van uw perskaart ontvangt u daar, naast een persmap, gratis toegangskaarten voor Dé Internet Consumentenbeurs 2000. Daarnaast is hier allerhande (achtergrond)informatie beschikbaar over de beurs en haar exposanten. Media Plaza organiseert - in aanvulling op Dé Internet Consumentenbeurs 2000 - een aantal activiteiten voor de pers. Het programma voor deze activiteiten vindt u in de bijgevoegde Pers Manual.

Antwoordformulier
Wij stellen uw aanwezigheid tijdens Dé Internet Consumentenbeurs 2000 zeer op prijs. Door middel van bijgaand antwoordformulier kun u aangeven of u wel of niet aanwezig bent. Wij verzoeken u vriendelijk dit antwoordformulier uiterlijk vrijdag 9 juni 2000 vòòr 12.00 uur te retourneren. Na ontvangst van uw aanmelding, ontvangt u een bevestigingsbrief met routebeschrijving.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie