Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kleurrijke beelden bij entree schouwburg Den Helder

Datum nieuwsfeit: 10-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

kleurrijke beelden bij entree schouwburg

kleurrijke beelden bij entree schouwburg

betreft: week: week 22

Het Bernhardplein krijgt binnenkort een vrolijk aanzien: op zaterdag 10 juni onthult wethouder Doede Scholte (cultuur en welzijn) daar de beeldengroep "Zoveel hoofden zoveel Zinnen". De 'koppen' zijn ontworpen door beeldend kunstenaar Jerome Sijmons en komen tegenover schouwburg De Kampanje te staan.

De officiële actie vindt op een ongebruikelijk tijdstip plaats, namelijk om 06.00 uur in de ochtend. Op 10 juni namelijk kunnen abonnementhouders van de schouwburg hun aanvragen voor het theaterseizoen 2000/2001 indienen bij De Kampanje. Traditiegetrouw brengen echte 'die-hards' urenlang en zelfs onder de avondsterren voor ons plaatselijke theater door, om geen enkele fantastische voorstelling voor het komende seizoen te missen. Bovendien is het die ochtend Luilak. De organisatie vond deze combinatie van activiteiten een gepaste en ludieke achtergrond voor de onthulling van de beeldengroep.

laaste verandering: mei 31, 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie