Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Online kledingmerk Digishirt.nl van start

Datum nieuwsfeit: 10-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Online kledingmerk van start: WWW.DIGISHIRT.NL

Op 10 juni 2000 gaat Digishirt van start, het eerste online modemerk dat exclusief via het internet aangeboden wordt.

Digishirt biedt de mogelijkheid om een statement te maken. Dus meer dan alleen een kledingstuk, maar een medium voor het verspreiden van een boodschap. Op de website wordt de Digishirt collectie gepresenteerd. Deze bestaat uit allerlei teksten en afbeeldingen, verschillend in toon en ontwerp. Tevens bestaat de mogelijkheid om een eigen Digishirt ontwerp te laten maken. De functionaliteiten op de website worden de komende maanden sterk uitgebreid.

Tussen al het e-commerce geweld op Internet is Digishirt een oase van persoonlijke aandacht. Een gastvrouw, genaamd Belle, verrast de bezoekers met een warm welkom. Bij Digishirt gaat het niet alleen om het aanbieden van Digishirts, maar zal ook veel aandacht besteed worden aan de beleving op de website.

Tijdens de Internet Consumentenbeurs 2000 www.icb2000.nl in de Jaarbeurs te Utrecht van 10 tot en met 12 juni gaat Digishirt officieel van start. Digishirt is te vinden op stand A16.

Digishirt is een initiatief van UHBCommunications te Amsterdam. UHB houdt zich bezig met strategie en conceptwikkeling op het gebied van nieuwe media.

Voor meer informatie:

Jan Louwers
Digishirt - UHBCommunications

020-3305244
06-51510382

(jan@digishirt.nl)
www.digishirt.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie