Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: Rijn en Venen

Datum nieuwsfeit: 10-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Rijn en Venen 10-06-2000
Politiebericht Utrecht: Rijn en Venen
Winkeldief aangehouden

WOERDEN Gisteravond rond half acht kreeg de politie de melding dat een man goederen uit verschillende winkels aan de Rijnstraat zonder af te rekenen had meegenomen.

De politie is polshoogte gaan nemen. Na enig zoeken trof zij rond half negen de verdachte aan. Hij had twee tassen vol met spullen. De totale waarde hiervan bedroeg enkele honderden guldens. De verdachte had uit vijf verschillende winkels goederen meegenomen. Daarnaast bleek hij ook een bankpas te hebben die niet van hem was. Daarmee heeft hij twee keer geprobeerd geld op te nemen. Dit is echter niet gelukt. De man is ingesloten.

Dronken man voert mistlichten

OUDEWATER Vannacht rond drie uur werd een 40-jarige automobilist uit Oudewater staande gehouden op de Vierbergenweg omdat hij zijn mistlichten voerde. Bij het verbaliseren roken de agenten een alcohollucht. Hierop onderworpen de agenten de man aan een blaastest. De man bleek 0.95 promille alcohol in zijn bloed te hebben. Tegen de man werd proces-verbaal opgemaakt voor het ongeoorloofd voeren van mistlichten en het rijden onder invloed. Tevens kreeg hij een rijverbod van 3 uur opgelegd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie