Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Veel reizen en toerisme op eerste Internet Consumentenbeurs

Datum nieuwsfeit: 10-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 13 MEI 2000

In 't Pinksterweekeinde in Jaarbeurs Utrecht

Veel aandacht voor reizen en toerisme
op eerste internet consumentenbeurs

Het logo van de internet consumentenbeurs in Utrecht

De rubriek Reizen en Toerisme neemt een belangrijke plaats in op de eerste Internetbeurs voor Consumenten die in het aanstaande Pinksterweekend wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Op de beurs is er alle aandacht voor de praktische, informatieve en onderhoudende aspecten van internet.

Robert van Weperen doet zijn elektronische post waar ook ter wereld op zijn geavanceerd Nokia-mobieltje

Robert van Weperen is als reisjournalist Oude en Nieuwe media verantwoordelijk voor de invulling van het thema reizen en toerisme.

Op de 42 vierkante meter beschikbare standruimte is er veel exclusieve, elektronische aandacht voor zaken als oriëntatie op een vakantiebestemming, online boeken, op reis e-mail checken etc etc. Vooral voor dat laatste onderwerp is veel belangstelling.

Veel toeristen willen hun e-mail ook op reis blijven bijhouden. Dat kan bijvoorbeeld met geavanceerde mobieltjes, zoals de Nokia Communicator die Van Weperen op deze foto gebruikt, maar ook gewoon met de faciliteiten van een internetcafé, zoals dat tegenwoordig in alle delen van de wereld is te vinden.

Speciale attracties op de reizenafdeling van de beurs vormen verder de online caravan en de digitale fotoshoot in een land naar keuze.

Wie denkt dat zijn site of elektronisch reisproduct hier niet mag ontbreken wordt verzocht zich zo spoedig mogelijk daarvoor aan te melden per:

email: (go4it@xs4all.nl)
tel.: 020 42 010 42

Beursinformatie
Data 10 t/m 12 juni
Jaarbeurs Utrecht
geschat aantal non-virtuele eyeballs: 35.000 stuks
Website: www.icb2000.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie