Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Afsluitingen tijdens marathon in Leiden

Datum nieuwsfeit: 11-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

De stad in of uit tijdens marathon

BESTUURSDIENST - Vanwege de 3M-Marathon op zondag 11 juni kan het verkeer die dag niet zomaar de stad in of uit. Verschillende straten zijn een gedeelte van de dag gesloten. Politie en medewerkers van de marathon regelen het verkeer ter plaatse.

Noord
De Willem de Zwijgerlaan is niet toegankelijk voor verkeer van 12.00 tot 13.30 uur geheel afgesloten. De rijbanen van de Willem de Zwijgerlaan tussen de Haarlemmerweg en de Gooimeerlaan zijn de hele dag afgesloten. De Herensingel, Maresingel en Haarlemmerweg zijn afgesloten van 9.45 tot 17.15 uur. U kunt de wijk Groenoord verlaten via de parallelweg van de Willem de Zwijgerlaan, Koningstraat, Molenstraat en Marnixstraat.

Midden
U kunt het centrum het best bereiken of verlaten via de Hoge Rijndijk, de Lammenschansweg of via Schuttersveld en de Rijnsburgerweg.
Zuid
Vreewijk: de Witte Singel wordt afgesloten voor verkeer van 9.45 tot 17.00 uur. Het verkeer kan de Vreewijk verlaten langs de Jan van Goyenkade en de Rijn- en Schiekade.
Zeeheldenbuurt: de Zijlsingel wordt afgesloten voor verkeer van 9.45 tot 17.15 uur. Het verkeer uit de Zeeheldenbuurt kan de wijk verlaten via de Bonte Koestraat en Tasmanstraat richting industrieterrein de Waard.
Zuid-West: de Boshuizerlaan en Boshuizerkade tot aan de Toussaintkade zijn voor verkeer afgesloten zijn tussen 14.00 en 16.30 uur. U kunt de wijken verlaten via de Haagweg, Hoflaan en Telderskade en via de Da Costastraat en de Potgieterslaan.
Stevenshof: de Rijndijk is afgesloten van 13.15 tot 15.10 uur. Verder zijn er geen verkeersbeperkende maatregelen in de Stevenshof.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie