Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 11-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 11-06-2000 1e Persbericht 11 juni 2000

Berichten uit de regio

Eindhoven: Overvaller gepakt
Zaterdagavond om 20.00 uur is in de Don Boscostraat een 17-jarige Eindhovenaar aangehouden. De jongen had in de Waagstraat en 71-jarige Eindhovenaar bedreigd met een naar later bleek imitatie pistool en hem daarmee zijn portemonnee afhandig gemaakt. Het slachtoffer kwam al vrij snel surveillerende agenten tegen. Die gingen direct op onderzoek en troffen de verdachte in de Don Boscostraat. Hij werd aangehouden. Tussen zijn broekband had hij een imitatiepistool dat niet van een echt pistool te onderscheiden was. De jongen is ingesloten.
Eindhoven: Snorder gepakt
Zondagmorgen om 05.20 uur is in de Raiffeisenstraat een 31-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man werd betrapt op het aanbieden van illegale taxidiensten. De man had ook geen geldig rijbewijs. Zijn auto werd in beslaggenomen en tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.
Eindhoven: Drugs
In de Dommelstraat zijn zondagmorgen rond 1.45 uur drie mannen aangehouden. Surveillerende politieagenten zagen dat er in drugs gedeald werd. Tijdens de controle vonden de agenten bij een 18-jarige Helmonder 17 XTC pillen. Een 29-jarige man uit Horst en een 21-jarige man uit Sevenum hadden net drie pilletjes gekocht. De drie zijn ingesloten.

Eindhoven / regio : Onder invloed
Bij diverse politiecontroles zijn zaterdagavond en -nacht automobilisten bekeurd die te veel gedronken hadden: Op de Doornakkerweg in Eindhoven blies zaterdagavond om 23.00 uur een 28-jarige Helmonder 1,4 pro mille · Op de van Heeklaan in Helmond blies zondagmorgen om 1.30 uur een 38-jarige vrouw uit Helmond 0.55 pro mille. · Op het Stadhuisplein in Eindhoven werd zondagmorgen om
1.30 uur een 27-jarige man uit Son betrapt. Hij blies 1,75 pro mille. Deze man moest zijn rijbewijs inleveren. · Op de Gemertseweg in Beek en Donk blies een 40-jarige man uit Mariahout, zondagmorgen om 2.00 uur 0,95 pro mille. · Een 44-jarige inwoner van Weert blies zondagmorgen om 3.30 uur op de Kalverstraat in Eindhoven ruim 1 pro mille. · Een 42-jarige inwoner van Eindhoven was zondagmorgen om 2.30 uur na het veroorzaken van een aanrijding op de Piuslaan weggelopen. Hij reed daar achterop bij stilstaande auto's. Politieagenten troffen de man op de Leenderweg waar hij werd aangehouden. Hij was onder invloed van drank en in het bezit van vijf cachets cocaïne. De man had al een ontzegging voor de rijbevoegdheid. Een ademtest wilde bij de man niet lukken. Hij is ingesloten. · Op de Heerbaan in Veldhoven werd een 26-jarige man uit Plymouth aangehouden. Hij blies 1,05 pro mille en kreeg een boete van f 750,- opgelegd. · Op de Wieken in Budel werd op zondagmorgen om 4.00 uur een 41-jarige Bulander betrapt. Hij blies 0,5 pro mille.

Best: Man mishandeld
In de Sophialaan in Best is zaterdagavond een 45-jarige Bestenaar aangehouden. De man had in de Sophialaan een 40-jarige automobilist uit Best bedreigd en mishandeld. De verdachte stond daar een vrachtauto te lossen waarmee hij midden op de rijbaan stond. Het slachtoffer vroeg of hij de auto even opzij wilde zetten zodat hij er door kon. De man werd boos en bedreigde het slachtoffer. Hij pakte het autoportier en trok dat zodanig open dat er schade aan het spatbord ontstond. Ook sloeg hij de spiegel van de auto stuk. Het slachtoffer wilde weg maar de verdachte sprong op de motorkap van de auto en begon tegen de voorruit te trappen. Toen het slachtoffer uitstapte sloeg hij de man hard in het gezicht. In de auto zaten op het moment van het gebeuren nog drie kinderen. De Bestenaar is ingesloten.
Eindhoven: Drugs
In de Dommelstraat in Eindhoven is zondagmorgen om 3.00 uur een 29-jarige Veldhovenaar aangehouden. De man had een buisje met 44 XTC tabletten bij zich. De drugs zijn in beslaggenomen en de man is ingesloten.

Eindhoven: Bedreiging
Op het Stratumseind is door de politie zondagmorgen om 3.45 uur een 20-jarige inwoner van Veghel aangehouden. De man bedreigde een portier van een horecagelegenheid, die hem net buiten had gezet, met een kapotte fles. Surveillerende agenten zagen de man met een kapotgeslagen hals van een fles in de buurt van het café. Hij is aangehouden en ingesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie