Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Online reserveren via website SRS-Worldhotels

Datum nieuwsfeit: 11-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 11JUNI 2000

Nieuw: 5-daagse weersverwachting per hotel

Online reserveren via vernieuwde website SRS-Worldhotels

Op de vernieuwde Engelstalige website www.srs-worldhotels.com van de hotelgroep SRS-WORLDHOTELS kan men direct hotelkamers boeken bij de bijna 400 aangesloten hotels over de hele wereld. Ruim 100 hotels binnen de groep bieden Internetboekingskortingen aan tot 30%.

Nieuw is een 5-daagse weersvoorspelling voor alle steden waar een of meerdere SRS-WORLDHOTELS zich bevinden. De button 'Weekender Special Rates' geeft toegang tot hotels die speciale weekendtarieven aanbieden.

Kortingen
De kortingen tot 30% gelden alleen voor reserveringen via de website en niet via het gratis reserveringsnummer 0800 77 79 67 53 (0800-srsworld) of bij boekingen bij de hotels zelf.
Via de homepage van de website srs-worldhotels.com komt men door het invullen van een plaatsnaam direct op een pagina met een of meerdere SRS-WORLDHOTELS in de betreffende stad.

Van ieder hotel is een aantal standaardgegevens opgenomen: adres, telefoon- en faxnummer, enkele foto's, een omschrijving van de locatie, een 5-daagse weersverwachting, de afstand tot het dichtstbijzijnde vliegveld en een routebeschrijving van de luchthaven naar het hotel. Afzonderlijke buttons geven meer informatie over tarieven, faciliteiten in de kamers en suites, restaurants, sport en vergaderfaciliteiten. Tevens ziet men direct tot welke categorie het hotel behoort. SRS-WORLDHOTELS verdeelt de aangesloten hotels in drie categorieën: het topsegment Deluxe Collection, de First Class Collection - hotels op het niveau van vier sterren - en de Comfort Collection, zorgvuldig geselecteerde hotels op 3-sterren niveau.

Bevestiging
Internetboekingen kunnen alleen betaald worden met een creditcard, de boeker ontvangt direct online een bevestiging. Op dit moment werkt SRS-WORLDHOTELS aan een Duitse, Spaanse en Japanse taalversie van de eigen website.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie