Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jos Verstappen en Christijan Albers op Zandvoort

Datum nieuwsfeit: 11-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Jos Verstappen


29
april

2000

Jos Verstappen en Christijan Albers op Zandvoort.

Jos Verstappen en Christijan Albers gaan op Eerste Pinksterdag hun kunsten voor eigen publiek vertonen tijdens een demonstratiedag op het circuit van Zandvoort. Op 11 juni komen zij in actie met respectievelijk hun Formule 1- en Formule 3000 bolide. Ook de tweezitter van Arrows met Albers achter het stuur wordt die dag ingezet voor 11 sessies van 4 rondjes. Behalve Jos is ook Pedro de la Rosa aanwezig. Gisteren kreeg de circuit-directie de definitieve toezegging van Arrows om naar Zandvoort te komen. Die dag staan er ook
2 races op het programma. Er is een extra race ingelast voor het Libertel Dutch Touring Car Championship, terwijl de Mantis Marcos Challenge ook in de baan komt. Een dag later, op maandag Tweede Pinksterdag, komt het reguliere raceprogramma aan bod, met 2 races voor het DTCC en de NK-races in de Renault Megane, Alfa 156, Citroen Saxo en Formule Ford.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie