Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bericht Friesland: aankondiging en resultaten controles

Datum nieuwsfeit: 12-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Friesland: Friesland 8-06-2000
Fryske diken: aankondiging en resultaten controles
Fryske diken: aankondiging controles
Maandag 12 juni Tweede Pinksterdag - wordt in het kader van het verkeersveiligheidproject Fryske diken op snelheid gecontroleerd op de Sudergowei tussen Balk en Oudemirdum, op woensdag 14 juni op De Scheiding tussen de Folgersterloane en Surhuisterveen en op donderdag 15 juni op de Snitserdyk tussen de A32 en Sneek. Ook elders in de provincie Fryslân zal in week 24 door het team van Fryske diken op snelheid worden gecontroleerd.

Fryske diken: resultaten snelheidscontroles
Vorige week zijn in het kader van het project Fryske diken 20.128 voertuigen gecontroleerd op snelheid. 94% van de automobilisten hield zich keurig aan de snelheid. In totaal werden 1221 processen-verbaal uitgedeeld. De hoogste score viel op de N351 (afslag Makkinga afslag Olderberkoop) waar een snelheid geregistreerd werd van 144 kilometer per uur, terwijl 80 kilometer ter plaatse is toegestaan. Een overschrijding derhalve van 64 kilometer per uur.
Bureau Voorlichting & PR: 058 - 880 8272

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie